fbpx

'Sony werkt aan PS4 Neo én PS4 Slim'

Het ziet ernaar dat we binnenkort niet alleen aan de slag kunnen met een PlayStation 4 Neo, maar ook met een compactere versie van de huidige PS4. Volgens de geruchtenmolen worden beide consoles aangekondigd op de Tokyo Game Show in september.

De geruchten over een PlayStation 4 Neo vlogen ons de laatste tijd om de oren. Net voor E3 bevestigde Sony het bestaan van de console, maar nu blijkt dat het niet de enige verrassing was die de uitgever voor ons in petto heeft. Takashi Mochizuki, een Tokyo tech reporter voor The Wall Street Journal, heeft een tweet de wereld ingestuurd waarin hij meldt dat Sony de PS4 Slim zal aankondigen op de Tokyo Game Show.


De journalist citeert een analist op basis van een financieel rapport over de Japanse consolebouwer. Sony heeft natuurlijk nog met geen woord gerept over een PS4 Slim, al is de mogelijkheid wel reëel. Alle vorige consoles kregen namelijk ook een slim-versie. Daarnaast zou het betekenen dat Sony dezelfde strategie volgt als Microsoft, die eerst de Xbox One S uitbrengt, vooraleer de Xbox Scorpio in de rekken te gooien.

Een reactie achterlaten