fbpx

Gerucht: ‘Far Cry 7 speelt zich af in Noord-Korea’

FC

Tijd voor een opvallend gerucht over het nieuwste deel in de Far Cry-reeks. De zevende telg in Ubisofts shooter franchise heet Far Cry: Rise en speelt zich af op een tropische eiland nabij Noord-Korea. Althans als we een anonieme leaker mogen geloven.

Toegegeven, een anonieme leaker is geen betrouwbare bron, maar de persoon deelt wel enkele interessante details van de game. Het lek werd oorspronkelijk gepost op 4Chan en daarna overgenomen op Reddit.


In Far Cry: Rise raak je gestrand op het eiland Kimsan in de Gele Zee, dat in handen is van Noord-Koreaanse rebellen. Hun leider Choi Sang-Pil wordt vertolkt door Lee Jung-Jae, die de hoofdrol speelt in de Netflix-serie Squid Game.

Als speler kruip je in de huid van Andrew of Mina Park, een Koreaans idool dat moet leren overleven op het eiland en tegelijkertijd zijn/haar broertje of zusje moet redden van de groeiende opstand. Zoals in eerdere delen sluit je coole bondgenootschappen en sta je uiteindelijk op als bevrijder van het eiland.

De game introduceert ook Far Cry: Conquest modus, een open-world extraction modus waarbij je start met zo’n 100 spelers en verhaalgedreven missies en side quests moet voltooien. Het uiteindelijke doel is om met je team van 3 spelers te ontsnappen van het eiland met je loot. Een beetje zoals Escape From Tarkov.

Neem de info alvast met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten