fbpx

‘Geen singleplayer uitbreidingen voor Red Dead Redemption 2’

Hoewel tal van spelers graag een remake van Red Dead Redemption zouden zien in de engine van Red Dead Redemption 2 of nieuwe verhaal-DLC, vertikt Rockstar het om de singleplayer uit te breiden. De focus van Rockstar ligt volledig op het online luik, dus hoeve we geen singleplayer uitbreidingen te verwachten.

Katie Pica, lead online production associate bij Rockstar, legt uit:


“We focussen ons momenteel 100% op de online multiplayer. Zo hopen we om alles wat spelers geweldig vinden aan de singleplayer, ook naar de online ervaring te kunnen brengen.”

Met de Frontier Update, heeft Rockstar alvast wat coole toevoegingen gedaan. Zo kan je kiezen uit drie klassen – premiejager, verzamelaar en handelaar – die je de wereld van Red Dead Redemption 2 op een volledig andere manier laten zien.

Toch springt Online Producer Tarek Hamad bij om uit te leggen waarom Red Dead Online zo belangrijk is:

“De ambities van het team waren gigantisch voor Red Dead Redemption 2 en natuurlijk staat de singleplayer-ervaring altijd voorop. We hopen dat het verhaal van de game dat bewijst. Maar onze ambities voor online luik zijn even groot. We willen blijven uitbreiden om van Red Dead Online een ervaring te maken die op gelijke hoogte staat als de singleplayer. Dat doen we niet alleen met nieuwe rollen, maar ook met nieuwe personages, nieuwe manieren om de wereld te ervaren en gewoon door het spel te verbeteren.”

Wat denken jullie van Red Dead Online? Spelen jullie de game actief? Of toch maar de singleplayer?

Een reactie achterlaten