fbpx

Geen nieuwe Rockstar game voor april 2017

Uitgever Take-Two Interactive heeft bevestigd dat er voor april 2017 geen games van Rockstar zullen verschijnen. Wel zijn er bij de studio nieuwe titels in ontwikkeling, want Take-Two liet eerder al weten dat het binnenkort een paar projecten zou onthullen.

CEO Strauss Zelnick meldde het nieuws tijdens een inkomstenpresentatie van het bedrijf. De man vertelde dat Take-Two geen games van Rockstar zal lanceren in het fiscale jaar van 2017. Voor april 2017 zullen we met andere woorden geen nieuwe titels van de GTA-ontwikkelaar zien.


Eerder tijdens de presentatie vertelde de financiële manager, Lanie Goldstein, zelfs dat de verwachte inkomsten verdeeld worden als 75/25 tussen 2K Games en Rockstar Game Labels. Waarom liggen die inkomsten van Rockstar dan toch zo hoog als er geen releases zijn? GTA V blijft een populaire titel, vooral door het online luik. Microtransacties blijven geld in het laatje brengen.

Wat dan toekomstige aankondigingen betreft, meldde Take-Two eerder dit jaar al dat het grote plannen had voor onthullingen tijdens en rond E3. Er wordt zeker een sequel verwacht in de Red Dead-reeks, want de uitgever bestempelde de franchise al als een permanente reeks.

Een reactie achterlaten