fbpx

Geannuleerde Silent Hills zou spelers berichten en mails sturen

Hoewel Silent Hills al een paar jaar geleden geannuleerd werd, blijft er nieuwe informatie over Konami’s horrorgame opduiken. Zo blijkt dat de spelers in real life sms-berichten en e-mails zouden ontvangen van personages uit de game. Zelfs na het spelen. Een stalkende horrorgame dus.

Schrijfster en producent Alanah Pearce deelde de info vorige week op Twitter, toen iemand haar vroeg of ze iets nieuw kon vertellen over Silent Hills:


Hoewel Konami het niet bevestigt, zien wij er wel iets in. Wie P.T. helemaal wilde uitspelen, had namelijk ook een headset nodig om op het einde van de demo iets in te spreken in de telefoon.

Bovendien zijn er verschillende mobile games, waaronder I Am Innocent, die gebruik maken van hetzelfde concept. Behoorlijk freaky als je mobiel plots overgaat.

Spijtig genoeg zullen we het eindresultaat van Silent Hills nooit zien. Al heeft Hideo Kojima al laten vallen dat-ie toch nog eens een poging wil doen om een horrorgame te maken. Misschien worden gruwelijke berichten en angstaanjagende telefoontjes daarbij opnieuw geïntegreerd.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Ik ben geen fan van zo’n externe zaken, dat trekt mij net uit de ervaring. In MGS1 vond ik het wel geniaal met Psycho Mantis.

Een reactie achterlaten