fbpx

Gamer geeft zijn PS5 geweldige PS1 makeover

PS5

Met zijn spierwitte faceplates nodigt Sony’s PS5 uit voor een custom makeover. Een Reddit-gebruiker met een grote liefde voor de allereerste PlayStation-console, gaf zijn PS5-console een retro PSOne-look. En zo’n PS5 met de klassieke PlayStation-kleuren ziet er geweldig uit. Sony?

Redditor blakeprice1 gaf de faceplates van zijn nagelnieuwe PS5-console een lichtgrijze tint, al is het vooral de DualSense-controller die in het oog springt.  Zo kregen zowel de facebuttons als de PlayStation-button onderaan hun klassieke kleuren terug. Ook de D-pad en de sticks werden donkergrijs.


Op Reddit krijgt het design alvast veel complimenten. Volgens enkele users doet deze PS5-controller terugdenken aan de befaamde boemerang PS3-controller die Sony voorstelde, maar nooit op de markt bracht.

Of Sony binnenkort ook officiële een PS5 met nieuwe kleuren of gekleurde faceplates op de markt zal brengen? Daar hebben we het gissen naar. Op dit moment probeert Sony vooral het nijpend tekort aan PS5-consoles op te lossen.

PS5

i1xe3s2txge71

Een reactie achterlaten