fbpx

Gameplay van Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt

Schermafbeelding 2022 09 01 om 01.21.31

Dat Call of Duty bol staat van over-the-top actie wisten we al. Voor Modern Warfare 2 lijkt dat niet anders volgens een nieuwe gelekte gameplayvideo. Het fragment hieronder zou afkomstig zijn uit de campaign van de game.

In de korte video zien we hoe de speler naar een ander voertuig springt tijdens een achtervolging. En vervolgens de 4×4 kaapt door de inzittenden een kogel door het hoofd te jagen.


Merk op dat het personage achter het stuur kruipt, iets wat niet vaak gebeurt in de reeks. Tijdens achtervolgingen zit je meestal in de passagiersstoel, waarbij je mag knallen op alles wat beweegt.

Via Twitter waren trouwens meerder clipjes gelekt, maar helaas haalde Activision die offline met een copyright strike. Je kan de footage nog bekijken via deze link, al is de kwaliteit van de opname ondermaats.

Dat gezegd zijnde, zien we wel meer van de achtervolging. Een tweede sectie toont het spelerspersonage onder water, waarbij hij zo en nu boven komt om vijanden uit te schakelen. Als je dat eruit kan opmaken…

Een reactie achterlaten