fbpx

Foutje! MediaMarkt verkoopt Xbox Series S met fysieke game

xbox series S FIFA deal mediamarkt

Niet alle Black Friday deals zijn koopjes. In het MediaMarkt-filiaal te Brugge werd een bundel gespot met een Xbox Series S en een fysieke kopie van FIFA 23. Dat de Xbox Series S geen discs kan lezen, was MediaMarkt duidelijk ontgaan.

Direct aan de slag? Niet als je deze bundel hebt gekocht. De Xbox Series S is namelijk een digital only console en heeft helemaal geen schijflezer. Waarom de console gebundeld wordt met een oude versie van FIFA en niet met het nieuwe EA Sports FC 24 is een andere vraag.


Maar de kers op de taart van deze Black Friday deal? Deze voordeelbundel blijkt ook een stuk duurder te zijn dan wanneer je beide items apart koopt. Zo kost de Xbox Series S-console €229 bij MediaMarkt en FIFA 23 €29,99. Samen kosten ze dus €258,99, terwijl deze bundel in de rekken ligt voor €299,99.

Bij de bundel zit ook nog een Xbox gift card van €15, maar zelfs met die gift card erbij is de bundel nog steeds €25 te duur.

MediaMarkt haalde de bundel meteen uit de rekken nadat Thijs ‘jNoxx’ Bastiaens de misleidende deal aankaartte via X. Volgens MediaMarkt was er nog geen enkel exemplaar van de bundel verkocht.

Ons advies: ogen openhouden wanneer je een Black Friday deal wil scoren.

Een reactie achterlaten