fbpx

Ontwikkelaar No Man's Sky verbreekt eindelijk de stilte

Na de release van No Man’s Sky kon Hello Games niet op veel sympathie rekenen van de gamers. De spelers boorden de verkenningsgame de grond in en vroegen collectief om een refund. De ontwikkelaar zag meteen dat het mis was en begon hard te sleutelen aan patches en updates.

De eerste weken na de release hoorden we zeer weinig van Hello Games. Niet verrassend, want de commentaren op No Man’s Sky waren vernietigend. Toch bleef de studio niet bij de pakken zitten en haalde alles uit de kast om de game alsnog succesvol te maken. Sean Murray en zijn team geloven immers – terecht – in het potentieel van No Man’s Sky en hebben, na tal van updates en patches, dan ook de eerste grote patch aangekondigd die serieuze veranderingen zal brengen: de Foundation patch.


De Foundation patch biedt de mogelijkheid om een eigen basis te bouwen maar legt vooral de fundamenten voor wat nog zal komen in de toekomst. Sean Murray noemt het zelf the first small step in a longer journey’ en hoopt van harte dat we hem als gamers vergezellen.

Klinkt veelbelovend, maar of de makers de bezoedelde naam van hun game nog kunnen redden?

Een reactie achterlaten