fbpx

Florida Joker ziet af van rechtszaak, eist nu job bij Rockstar

Florida Joker

De Florida Joker laat weer van zich horen. De Amerikaanse clown met facetattoos eiste aanvankelijk 2 miljoen dollar van Rockstar omwille van de gelijkenis van een personage in de GTA 6-trailer. In een nieuwe TikTok-video laat hij weten dat hij eigenlijk….gewoon een job wil bij Rockstar.

In de nieuwe TikTok-video die je onderaan dit bericht kan zien, doet de Florida Joker zijn beklag. Hij vindt het teleurstellend dat Rockstar in de afgelopen twee maanden nog geen contact met hem heeft opgenomen om een samenwerking te bespreken.


De Florida Joker is ervan overtuigd dat een personage in de GTA 6-trailer op hem is gebaseerd en eiste daarom miljoenen dollar schadevergoeding. Indien Rockstar of moederbedrijf Take-Two niet zou betalen, zou hij beiden voor de rechter slepen.

In de nieuwe video laat weten dat hij Rockstar nu toch niet wil aanklagen. Waarom precies zegt hij niet, maar naar alle waarschijnlijk beseft hij dat het een verloren zaak is.

Hij houdt het naar eigen zeggen liever eerlijk en wil daarom graag samenwerken met Rockstar om GTA 6 te promoten. Hij smeekt Rockstar dan ook om zo snel mogelijk contact met hem op te nemen en een deal uit te werken.

Iets zegt ons dat dit niet snel zal gebeuren. Wel een aparte vorm van solliciteren, toch?

 

@lawrence.sullivan0 Gta we got to talk #gta6 #fyp #jokerchallenge #jokerface #batman #fishing #beach #food #dog #sunset #life #joker #gta5 ♬ original sound – Lawrence Sullivan

Een reactie achterlaten