fbpx

Fabrikant toont accessoires voor Nintendo Switch Mini

Er deden al geruchten de ronde over twee nieuwe Nintendo Switch modellen en het lijkt erop dat Nintendo de toestellen effectief al in productie heeft. Fabrikanten van game-accessoires hebben namelijk verschillende toebehoren voorgesteld voor de Nintendo Switch Mini, allicht de compactere versie van de twee modellen.

Het Chinese bedrijf Honson Gaming dat zijn producten verkoopt via Alibaba.com, stuurde alvast deze beelden van hun nieuwe lijn accessoires de wereld in. De Nintendo Switch Mini accessoires zijn al te bestellen en dat laat de Chinese fabrikant via Twitter weten:


Een zoektocht naar Nintendo Switch Mini op Alibaba brengt ons al gauw naar accessoires als Honson New Arrival carry bag for Nintendo Switch Mini Console case. En nog veel meer. De beelden van de console zijn wellicht geen officiële beelden, maar het resultaat van een avondje Photoshop. Alles wijst er echter op dat de fabrikant de afmetingen en technische specificaties van de nieuwe console ontvangen heeft.

Ook fabrikant Big Ben Interactive fabrikant showde op E3 zijn nieuwe accessoires voor de Nintendo Switch Mini. Van draagtasjes tot screen protectors. En die hadden net dezelfde afmetingen als die van zijn Chinese concurrent.

De Switch Mini wordt een stukje kleiner dan de huidige Switch en dient uitsluitend als handheld: er is geen docking station en de Joy-Con controllers kan je er ook niet afhalen. Daarnaast zou Nintendo dit najaar een krachtigere model van de huidige Switch op de markt brengen. Wel met alle mogelijkheden die we nu gewoon zijn.

Dat de compactere Switch er komt, staat zo goed als vast. De enige vraag is wanneer…

Nintendo Switch Mini

Een reactie achterlaten