fbpx

Extra verzameledities Final Fantasy XV in enkele uren uitverkocht

De extra exemplaren van Final Fantasy XV: Ultimate Collector’s Edition die Square Enix deze online gooide zijn ondertussen allemaal de deur uit. De uitgever onthulde vorige week dat hij 10.000 extra exemplaren van de peperdure verzameleditie (269,99 euro!) zou voorzien nadat de oorspronkelijke oplage van 30.000 razendsnel over de toonbank waren gevlogen. Ook de extra 10.000 exemplaren zijn ondertussen verkocht.

Bij ons werden alle edities los verkocht met als leidraad: first come, first serve. In Amerika ging het er iets georganiseerder aan toe: sinds de onthulling eind maart werkte de Amerikaanse Square Enix store al met wachtlijsten voor fans die naast de Ultimate Collector’s Edition grepen. Voor de extra 10.000 exemplaren kreeg iedereen op de wachtlijst een persoonlijke link toegestuurd die slechts 48 uur actief is. Reageer je niet, dan gaat de editie naar de volgende. Een harde, maar rechtvaardige maatregel.


Ongetwijfeld zijn er nog talloze fans die geen editie konden bemachtigen, maar misschien kondigt Square Enix nog een extra stock aan, gezien de immense populariteit van de editie.

Een reactie achterlaten