fbpx

Final Fantasy XV krijgt extra verzameledities

De originele stock van de Ultimate Collector’s Edition van Final Fantasy XV vloog met slechts 30.000 exemplaren op 24 uur de deur uit. Square Enix had het immense succes zelf niet voorzien en dus heeft de uitgever 10.000 extra exemplaren beschikbaar gesteld.

Wie er in maart naast greep, heeft dus nog een tweede kans om de über-editie vast te krijgen. Vanaf maandag 23 mei om 9 uur ’s morgens gaan de extra exemplaren online. In tegenstelling tot Amerika is er hier geen wachtlijst voor de editie, dus werkt Square Enix in onze regio met een first come, first serve-beleid. Snel zijn is dus de boodschap!


“Waarom maakt Square Enix nu in godsnaam maar 10.000 extra exemplaren”, horen we jullie natuurlijk denken. Wel, bij de Ultimate Collector’s Edition zit een Play Arts Kai figuur van Noctis. Het vergt enorm veel tijd om de afzonderlijke componenten van het figuurtje te maken, dus kan Square Enix niet meer exemplaren garanderen voor de release. Zelfs nu is het al niet meer zeker of de 10.000 extra exemplaren op de dag van de release bij hun eigenaar geraken.

De Ultimate Collector’s Edition kost € 269. In de doos vind je niet alleen de game terug, maar ook de bovengenoemde actiefiguur van Noctis. Daarnaast zit ook de Kingsglaive-film en Brotherhood-anime bij in de box, samen met een soundtrack, steelbook en nog veel meer. Hieronder de volledige inhoud:

UCE

Een reactie achterlaten