fbpx

Eindelijk PS4 Pro support voor Final Fantasy XV

’t Is te zeggen: we moeten nog even wachten, maar PS4 Pro support voor de game komt er wel degelijk aan. Square Enix maakte namelijk bekend dat de volgende update, gepland voor 21 februari, Pro support zal toevoegen. En dat is niet het enige.

De level cap wordt namelijk ook opgetrokken van 99 naar 120. Ideaal om die zure eindbazen eindelijk een loeiharde muilpeer te geven. Let wel, je kan nog geen ervaringspunten opsparen. Wie al lvl 99 is, moet dus wachten tot 21 februari om verder te kunnen groeien. Maar speciaal om spelers daarbij een beetje te helpen, zet Square Enix ook een paar tijdelijke hunt quest op poten, met later ook nog fishing quests en meer.


Transport via Chocobo wordt trouwens ook een stuk cooler, want vanaf 21 februari kan je de muziekspeler gebruiken tijdens een ritje op de rug van je gevederde vriend. Luisteren naar alle soundtracks, terwijl je een ommetje maakt op het icoon van de reeks? Als dat niet vet is, weten wij het ook niet meer.

Last, but not least voegt de update ook het Booster Pack+ toe, met daarin het Boost Sword, de Dragon Mod vishengel en de vismolen Aviol. Al moeten we daar ook even een kanttekening bij maken. Gisteren liet Square Enix al weten dat het coole exosuits introduceert. Wij vonden de outfits vooral op de Power Ranger-kostuums lijken. En blijkbaar waren wij niet de enigen. Square Enix zou namelijk een klacht gekregen hebben van SCG Power Rangers LLC dat de exo suits inderdaad te hard lijken op die van de Power Rangers. Tabata en team moeten dus terug naar de tekentafel.

In ieder geval voegt de update van 21 februari ook zonder de exo suits een shitload aan coole stuff toe. Markeren in de agenda, dus!

Een reactie achterlaten