fbpx

Eindelijk een release voor Mighty No. 9

Mighty No. 9 heeft eindelijk een releasedatum beet. De game verschijnt op 24 juni voor Mac, Linux, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One en wordt uitgegeven door Deep Silver. De 3DS- en Vita-versies volgen later.

Bedenker Keiji Inafune is blij dat de spirituele opvolger van Mega Man eindelijk het daglicht ziet. Drie jaar geleden werd Mighty No. 9 met veel enthousiasme gecrowndfunded door talrijke fans. Inafune excuseerde zich ook nog eens voor de resem vertragingen die het project opliep.


“Dit is een project dat de passie van heel wat mensen combineert in een unieke game. Wij kijken ernaar uit om het eindproduct te tonen aan alle personen die erbij betrokken waren. Een sterkere connectie tussen dev’s en fans bestaat er niet.”

In september 2013 sprokkelde ontwikkelaar Comcept, opgericht door Keiji Inafune nadat hij Capcom verlaten had, zo’n 4 miljoen dollar bijeen om Mighty No. 9 te realiseren. De game werd verscheidene keren uitgesteld door de multi-platform ontwikkeling, maar 24 juni belandt-ie toch eindelijk in de rekken.

Een reactie achterlaten