fbpx

Eerste clandestiene unboxing video van Xbox Series X duikt op

xbox series x unboxing

Nog een maand te gaan voor Microsoft zijn Xbox Series X lanceert, al is de eerste unboxing video van de next-gen console een feit. De video dook op via YouTube, al werd-ie al snel weer offline gehaald. Maar zoals altijd, blijven er in deze moderne tijden wel enkele sporen van hangen…

De video werd oorspronkelijk gepost door de onbekende Willy Crow en werd al snel verspreid via andere media en fora, zoals ResetEra. Verschillende YT-kanalen namen de beelden over en bespreken de het filmpje in hun verslag.


In de rudimentaire unboxing video van Willy Crow zien we hoe een Spaanssprekende man de console uitpakt. We krijgen niet alleen een degelijke kijk op het design van de verpakking, maar ook op console zelf. Wat meteen opvalt, is dat de tint van de Series X veel lichter is dan vorige Xbox-consoles. Zo lijkt-ie eerder donkergrijs dan zwart. Check de video hieronder zelf voor de details. Best cool, toch?

Voor het geval de video offline gehaald wordt, kan je helemaal onderaan nog een bespreking van het filmpje vinden van Kinda Funny Games met voormalig IGN-redacteur Greg Miller.

 

Een reactie achterlaten