fbpx

Eerste beelden van Harry Potter: Wizards Unite onthuld

Wizards Unite

Warner Bros. Games en ontwikkelaar Niantic Labs hebben eindelijk bekendgemaakt wat spelers kunnen verwachten van de nieuwe mobile game Harry Potter: Wizards Unite. Aan jou om gevaarlijke magische artefacten in de dreuzelwereld na te jagen en ze terug te sturen naar hun plaats van herkomst met coole spreuken.

In Harry Potter: Wizards Unite ben jij een rekruut van de Statute of Secrecy Task Force. Jouw taak? De vreselijke Calamity, die de Wizarding Wereld momenteel treft, te onderzoeken en te controleren. Dat doe je door Foundables op te sporen. Dat zijn magische voorwerpen, artefacten, personen en zelfs wezens die vastzitten in Confoundable magie. Aan jou om de spreuken teniet te doen en de magische entiteiten terug te sturen naar de Wizarding Wereld.


Natuurlijk gebruik je Spreukenergie om die slechte magie af te weren, dus zal je hier en daar Inns ontdekken, waar je je energie weer kan opladen. Vergelijkbaar met Poké Stops in Pokémon Go dus. In deze Inns kan je ook extra items vergaren, zoals ingrediënten voor toverdrankjes, teleportatiesleutels en nog veel meer.

Wil je ontdekken hoe sterk je magie is? Dan kan je nog altijd een van de vele Fortresses tackelen. Die vergelijkbaar zijn met Pokémon Gyms in Pokémon Go. In deze vestingen worden verschillende magische uitdagingen gehouden, waarin jij en andere tovenaars het opnemen tegen krachtige vijanden. Je krachten bundelen is de boodschap, want in je eentje zal je het niet redden. Haal je de overwinning binnen? Dan krijg je een paar coole beloningen.

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt nog dit jaar voor iOS en Android. Pre-registratie is al mogelijk via Google Play. Haal dus alvast je toverstaf uit de kast, want je zal die Reducto-spreuk nog vaak nodig hebben.

Een reactie achterlaten