fbpx

EA skipt persconferentie op E3 dit jaar

EA Play

Zoals elk jaar organiseert uitgever EA ook dit jaar EA Play, een grootschalig evenement vlak voor E3. Al moet deze editie het stellen zonder persconferentie. Geen paniek echter, want EA belooft wel een paar leuke onthullingen en gameplay reveals.

Het evenement vindt plaats van 7 tot 9 juni en begint met een aantal livestreams, die uiteindelijk overgaan in hands-on sessies voor het publiek. Spelers kunnen er allicht aan de slag met FIFA 20, Star Wars Jedi: Fallen Order en de nieuwe Titanfall-game.


Star Wars Jedi: Fallen Order zou al onthuld worden op 13 april, dus blijft enkel een reveal van de Titanfall-game over. Daarnaast deden er enkele geruchten de ronde over een nieuwe Need for Speed en Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3. Al zullen we ze niet te zien krijgen op een gigantische persconferentie.

Het is mogelijk dat EA dezelfde weg op wil als Nintendo, door alles te onthullen via de geplande livestreams. Volgens de uitgever zullen er namelijk wel exclusieve gameplay reveals en developer interviews zijn, met hier en daar wat straffe onthullingen.

Een reactie achterlaten