fbpx

Respawn belooft nieuwe Titanfall-game dit jaar

Titanfall

Respawn Entertainment verraste vriend en vijand met Apex Legends, een coole Batte Royale game in het universum van Titanfall. Hoewel de studio al toegaf dat Titanfall 3 niet in ontwikkeling is, mogen we wel meer games verwachten uit de wereld van de franchise. En eentje daarvan zou nog dit jaar verschijnen.

Het universum van Titanfall is bijzonder cool en de studio wil er graag meer mee doen. Volgens studiohoofd Vince Zampella wordt de game dan ook een experiment om meer van deze wereld met gigantische mechs naar buiten te brengen:


Geen idee wat dat juist inhoudt, want het blijft behoorlijk vaag. Al gaf EA CEO Andrew Wilson wat meer uitleg bij het project tijdens een aandeelhoudersmeeting:

“Apex Legends zal de fans zoet houden voor een lange tijd, maar daarnaast wil Respawn dit jaar een full game uitbrengen, die een twist geeft aan het Titanfall universum. Meer nieuws volgt nog.”

Titanfall is dus zeker niet vergeten. Al zijn wij toch benieuwd naar wat de game zal worden. Titanfall was immers bekend om zijn snelle gameplay, waarin je als een duracell-konijn op steroïden door de levels kon vlammen. En even een Titan kon oproepen als de tegenstand te groot werd. Neem die elementen weg en het speelt volledig anders.

Nu goed, we zien wel wat het wordt. Het belangrijkste: eind dit jaar ligt er een nieuwe van Respawn Entertainment in de rekken. En daar zijn we niet rouwig om.

Een reactie achterlaten