fbpx

Dit staat je te wachten in Watch Dogs Legion

Zin om keet te schoppen in post-brexit Londen? Dan moet je zeker Watch Dogs Legion in de gaten houden. Ubisofts nieuwe openwereldgame laat je alles en iedereen hacken in Londen. Met bovenstaande trailer wil Ubisoft je alvast warm maken om je aan te sluiten bij het Londense Verzet.

En dat verzet is hard nodig, want in de game wordt de Britse hoofdstad in de greep gehouden door een privé-militie én de lokale maffia. De vrijheden van de burgers worden de kop ingedrukt en iedereen op straat wordt hardhandig aangepakt. Tijd om de rollen om te draaien, want zowat de hele Londense bevolking zint op wraak.


Aan jou om te rekruteren wie je maar wil en samen een blok te vormen tegen de repressieve regering. Om zo Londen uit de klauwen van de agressors te redden. Of je kan gewoon net als ons een drone hacken voor een toeristisch/terroristisch vluchtje over Londen. Ook leuk, toch?

Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober voor PS4, Xbox One en pc. De game krijgt ook een gratis next-gen upgrade op PS5 en Xbox Series X/S.

Een reactie achterlaten