fbpx

Dit staat je te wachten in seizoen 2 van The Witcher

Het eerste seizoen van The Witcher op Netflix was meer dan degelijk. Reikhalzend uitkijken naar seizoen 2 dus. En dankzij showrunner Lauren S. Hissrich hebben we al een klein idee van wat we mogen verwachten. Wel even een waarschuwing voor wie het eerste seizoen nog moet bekijken, want er volgen lichte spoilers.

Wie het eerste seizoen gezien heeft, zal zich vermoedelijk vragen gesteld hebben bij de soms ingewikkelde tijdlijn. Het duurt immers wel even voor je als kijker doorhebt hoe alles zich exact afspeelt.


Kijkers die de tijdslijn als minpunt beschouwden van het eerste seizoen, mogen gerust zijn. Hissrich belooft dat de gebeurtenissen van seizoen 2 meer lineair worden, omdat de verhaallijnen van de verschillende personages dan veel sterker overlappen.

Volgens Hissrich zal Jaskier, ook bekend als Dandelion, in seizoen 2 duidelijk ouder en volwassener worden:

“Het is moeilijk om de passage van tijd voor te stellen als iedereen er hetzelfde uitziet. Dus dat zullen we beter benaderen.”

Tot slot introduceert het tweede seizoen nieuwe, personages, waaronder misschien een extra Witcher en wordt er dieper ingegaan op de achtergrond van de Witcher lore.

The Witcher S2 lanceert in 2021. We zijn er nu al klaar voor.

Een reactie achterlaten