fbpx

Gears 5 komt op 10 september met nieuwe Escape Mode

Helaas toonde Microsoft geen nieuwe gameplay van Gears 5 tijdens zijn E3 Media Briefing. Al kregen we wel een releasedatum en de nieuwe coöp mode Escape te zien. Gears 5 verschijnt 10 september exclusief voor Xbox One.

In Escape Mode werk je samen met 2 vrienden om vijandelijke Hives te vernietigen. Zo is het aan jouw squad om een nest te infiltreren, een bom te plaatsen en er heelhuids te ontsnappen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want The Swarm zal alles uit de kast halen om je morsdood te krijgen.


Cool is dat spelers hun eigen maps kunnen creëren, om elkaar zo uit te dagen via Escape Mode. Tel daarbij nog leaderboards en de competitie zal vurig zijn.

Wel zonde: van de campaign en de multiplayer kregen we niets te zien. Zelfs geen greintje gameplay. Nu goed, we weten dat Kait zich in een heuse innerlijke strijd bevindt en ook de multiplayer wordt allicht weer heerlijk knallen. Op meer beelden is het helaas wachten tot Gamescom.

Check hierboven alvast de onthulling van de Escape Mode. Hieronder vind je de – nogal creepy – gemoedstoestand van Kait Diaz. Hopelijk kunnen we de dame een beetje kalmeren als de game verschijnt.

Een reactie achterlaten