fbpx

Dimitri Vegas en Like Mike starten esports organisatie

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike maken hun intrede in de wereld van esports. Het duo start met een eigen esports team genaamd Smash Esports en wil met hun organisatie ook allerlei events gaan organiseren.

Voorlopig blijft het echter bij één team dat zich vooral toespitst op de competities van Counter Strike: Global Offensive. In de toekomst wil Smash Esports graag uitbreiden naar andere competitieve games, zoals Mortal Kombat, Fortnite en meer.


Dimitri Vegas en Like Mike zijn de teammanagers van dienst, terwijl Jonathan Lundberg de coaching van de leden voor zijn rekening neemt. Wie esports nauw volgt, zal enkele namen uit het rooster herkennen, want Smash Esports neemt een paar leden van NoChance over. Het team bestaat uit Mikail Bill, Martin Styk, Pavle Boskovic, Kevin Amend en Jesse Linjala.

Het dj-duo heeft in ieder geval zin in het nieuwe gaming avontuur, vooral omdat beide kerels naast muziek ook een passie voor gaming hebben. Zo werkt Dimitri Vegas nauw samen met de uitgever van Mortal Kombat 11, hebben ze de soundtrack geremixt en kan je hem als skin downloaden voor Sub-Zero.

Een reactie achterlaten