fbpx

Zeldzame Counter-Strike skin verkocht voor 150.000 euro

CS GO skin AK

Een Chinese Counter-Strike: GO-speler heeft maar liefst 1 miljoen yen neergeteld voor een zeldzame AK-47 skin. Omgerekend gaat het om 150.000 euro. En da’s blijkbaar niet eens zo gek.

De transactie vond plaats op de Chinese versie van Buff een marktwebsite waar skins voor de shooter CS: GO verhandeld worden. Het duizelingwekkende bedrag werd neergeteld voor de Wild Lotus, een met bloemen versierde wapenskin voor de AK-47.


Die skins zijn best zeldzaam en gaan normaal voor enkele duizenden euro’s over de digitale toonbank. Deze versie heeft echter vier zeldzame en waardevolle stickers opgeplakt gekregen. Elk van die stickers is zo’n 40.000 euro waard, waardoor de totale prijs voor de wapenskin 150.000 euro werd.

Een crazy bedrag voor een wapenskin, al is dat lang niet het gekste wat we ooit gezien hebben. Het duurste virtuele item zou een Karambit Knife zijn voor CS: GO. De eigenaar kreeg een bod van 1.5 miljoen dollar voor het virtuele wapen, maar vond de prijs te laag en weigerde te verkopen.

 

FrHrhLHWIA4I1l6

Een reactie achterlaten