fbpx

Deze zwaarden-replica’s van The Witcher zijn badass

Ben jij fan van The Witcher? En vind je de zwaarden van Geralt of Rivia ook supercool? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de Kaer Morhen Forge. Dit kleine Poolse bedrijfje creëert prachtige replica’s gebaseerd op de zwaarden-designs van CD Projekt Red.

Nieuwste creatie van de Kaer Morhen Forge is een exacte replica van Geralts zilveren zwaard. Compleet met inscriptie ‘Dubhenn haern am glândeal, morc’h am fhean aiesin’. Wat in het Engels staat voor: ‘My gleam cuts through darkness, my light disperses the shadows’.


Uiteraard is dit zwaard niet volledig vervaardigd uit zilver. In tegenstelling tot de meeste replica’s, die gemaakt worden roestvrij staal, heeft dit model wel een laagje zilver gekregen, voor een realistische zilveren toets. Wel is het wapen volledig met de hand gemaakt.

Wie trouwens meer van de Kaer Morhen Forge wil zien, moet zeker een kijkje nemen op de officiële website of de Facebookpagina. Het bedrijfje wordt gerund door slechts één persoon, Artur Wysocki. De kreeg een officiële licentie van CD Projekt Red om de zwaarden uit The Witcher 3: Wild Hunt na te maken.

Een replica kopen is mogelijk, al kan het een tijdje duren voor het wapen af is. Elke bestelling wordt volledig met de hand gemaakt en er zijn telkens drie variaties mogelijk. Dat de prijzen variëren tussen 400 en 900 euro, is gezien het vakmanschap dus niet verrassend.

Een reactie achterlaten