fbpx

Deze geremasterde GTA-personages zijn het coolste dat je vandaag zal zien

Eerlijk, na het zien van bovenstaande video krijg je spontaan zin in een remaster van GTA III, GTA IV, Vice City én San Andreas. In het filmpje krijg je namelijk de geremasterde modellen van alle hoofdpersonages uit die games te zien. Van Claude tot Niko Bellic uit GTA IV. En die kunnen zo in een next-gen game gedropt worden.

Het filmpje is het werk van Hossein Diba, een 3D-artiest die duidelijk overweg kan met personagemodellen. En hoewel Niko Bellic een kleinere grafische update nodig had dan CJ, Tommy en Claude, zien ze er allemaal even indrukwekkend uit.


Wie trouwens een betere kijk wil op elk personage afzonderlijk, kan een bezoekje brengen aan het YouTube-kanaal van Diba. De 3D-artiest maakt ook 3D-modellen van bestaande acteurs en beroemdheden die er levensecht uitzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van Joaquin Phoenix als Arthur Fleck uit Joker? Of Emilia Clarke als Daenerys Stormborn uit Game of Thrones.

Hieronder nog enkele close-ups om verder te dromen van een GTA remaster. Hoe vet zou een heruitgave van GTA Vice City of GTA IV trouwens niet zijn?

hossein diba 3

hossein diba 3 2

hossein diba 3 1

hossein diba 4

Een reactie achterlaten