fbpx

Deze actrices spelen mee in The Witcher Netflix-reeks

Ciri

Dat Henry Cavill in de huid van Geralt of Rivia kruipt voor de Netflix-reeks van The Witcher, wisten we al. Het productieteam heeft nu ook actrices gecast voor de rollen van Yennefer en Ciri.

In de tv-reeks zal Anya Chalotra de rol van Yennefer op zich. Niet zo’n bekende naam, al is de actrice te zien in The ABC Murders en Wanderlust. Oordeel vooral zelf of zij een goede Yennefer zou zijn.


Netflix

Geen slechte keuze, lijkt ons zo. Yennefer komt in de games behoorlijk streng over. En de blik van Calotra brengt dat uitstekend over.

De rol van Ciri wordt daarentegen ingevuld door Freya Allan, die eerder al te zien was in de tv-show van War of the Worlds en Into The Badlands.

Ligt het aan ons of lijkt Allan bijzonder jong om Ciri te vertolken? Natuurlijk weten we niet in welke tijdsperiode van The Witcher de tv-reeks zich afspeelt. Het is dus goed mogelijk dat we een tiener Ciri te zien krijgen.

Samen met de bekendmaking van de actrices, wilde schrijver Lauren Schmidt Hissrich ook de fans geruststellen:

“Veel fans zijn bang dat we de Slavische feel van The Witcher overboord gooien. Dat is absoluut niet het geval, want dat is net de reden waarom Polen zo trots is op de reeks. Ik wil deze verhaal slechts een wereldwijd publiek geven’.

De actrice gaf toe dat ze een enorme fan is van The Witcher. Al bekende ze ook dat ze de games niet gespeeld heeft. Zodat ze van deze serie een unieke ervaring kan maken.

Een reactie achterlaten