fbpx

Destiny 2 krijgt nog drie uitbreidingen tot 2022

Dat ontwikkelaar Bungie niet van plan is om Destiny 3 te gaan maken, mag duidelijk zijn. De studio heeft namelijk drie nieuwe uitbreidingen aangekondigd voor Destiny 2, waarvan de laatste pas in 2022 verschijnt. Wie de game nu al heeft, kan zijn versie gratis upgraden naar next-gen wanneer de PS5 of Xbox Series X verschijnt.

Bungie kondigde de expansietrilogie aan tijdens een Destiny 2 livestream. De eerste in het rijtje is Beyond Light, die vanaf de herfst in de digitale rekken ligt. The Witch Queen volgt een jaar later, ook in het najaar. Ten slotte is er Lightfall in de herfst van 2022. Alle uitbreidingen brengen tal van nieuwigheden met zich mee. En zoals de naam suggereert, staat de strijd tegen de duisternis centraal.


destiny 2 expansions

Volgens Mark Noseworthy, general manager van de studio, brengen de uitbreidingen een groter overkoepelend verhaal. Je zou het bijna kunnen vergelijken met een episodische game. Tussen deze grote expansies blijven tal van kleinere update volgen.

De uitbreidingen verschijnen zowel voor current-gen als next-gen. Huidige spelers die dit najaar overstappen naar PS5 of Xbox Series X kunnen gratis hun game upgraden. Bungie liet ook nog weten dat Destiny 2 op beide next-gen consoles in 4K aan 60 fps draait. De game zal ook crossplay ondersteunen tussen consolegeneraties. Zo zal je op PS4 ook samen met PS5-spelers kunnen knallen en omgekeerd.

Het ziet er dus naar uit dat we nog een tijdje met Destiny 2 aan de slag kunnen blijven.

Een reactie achterlaten