fbpx

Destiny 2 heeft nieuwe stemacteur voor Commander Zavala

Destiny Commander Zavala

Ontwikkelaar Bungie heeft een vervangende stemacteur gevonden voor het personage van Commander Zavala in Destiny. De aanvoerder van de Guardians werd altijd vertolkt door Lance Reddick, die eerder dit jaar overleed. In The Final Shape en uitbreidingen daarna wordt het personage vertolkt door Keith David.

Vanzelfsprekend blijft de bestaande performance van Lance Reddick wel behouden. ‘De iconische stem van Lance heeft ons doorheen de meest historische momenten in Destiny geloodst. Zijn impact op onze Guardians, onze community en Bungie als studio wordt nooit vergeten.’ Met die woorden kondigde Bungie de opvolger van Reddick aan.


Ook Keith David is natuurlijk een gevierd acteur. De man was te zien in klassiekers van John Carpenter zoals The Thing en They Live. Daarnaast heeft-ie heel wat voice-acting op zijn naam staan. Denk maar aan zijn rol als Captain Anderson in Mass Effect. En The Arbiter in de Halo games. David voelt zich vereerd om het werk van Reddick verder te zetten belooft de rol van Commander Zavala met evenveel integriteit neer te zetten.

Een reactie achterlaten