fbpx

Derde seizoen van Call of Duty brengt one-shot snipers terug

Warzone

Maak je klaar voor een comeback van de 360 no scope kill in Call of Duty. Season 3 van Warzone 2.0 en Modern Warfare 2 introduceert namelijk heel wat nieuwigheden waaronder de terugkeer van one-shot snipers. Daarnaast voert Activision ook talloze verbeteringen voor gameplay, pacing en beweging.

Activision geeft op de Call of Duty blog een uitgebreid overzicht van welke nieuwigheden het derde seizoen met zich meebrengt. Zo introduceert Warzone 2 nu een kortere tijd tussen het verschijnen van cirkels om de snelheid van de midgame op te drijven.


Ook worden meer Ammo Caches en Buy Stations toegevoegd om confrontaties te genereren als er slechts enkele overlevenden overblijven. Tot slot worden er UAV Towers geïnstalleerd om spelers meer info van de omgeving te geven.

Wat wapens betreft, worden one-shot snipers opnieuw ingevoerd. Zo vind je Bolt Action rifles met Explosive Ammo, al krijgt de MCPR-300 ook explosieve kogels op voorwaarde dat je genoeg progressie hebt met dat wapen.

Bij de Equipment en Kill Streaks biedt de Bomb Drone geen one-shot kills meer en kan het projectiel dus ook gebruikt worden om vijanden naar een bepaalde locatie te lokken.

Wat modi betreft, wordt Gunfight opnieuw geïntroduceerd in Modern Warfare 2. Een van de vier maps die ervoor gebruikt wordt is Blacksite, waar ook de 1v1 Gulag confrontaties uit Warzone zich afspelen. In totaal krijgen we vijf nieuwe multiplayermaps.

Het derde seizoen gaat van start op 12 april. Alle details uitpluizen? Check dan zeker het overzicht hieronder.

Schermafbeelding 2023 04 12 om 02.54.46

Een reactie achterlaten