fbpx

‘Deel 2 van Final Fantasy VII Remake in volle productie’

Final fantasy 7

De ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake – Part 2 draait momenteel op volle toeren. Dat heeft het productieteam bekendgemaakt in een interview met het Japanse magazine Famitsu. Volgens producent Yoshinori Kitase is ‘het nieuwe verhaal van Final Fantasy VII nog maar net begonnen’.

Het nieuws komt er via NovaCrystallis, dat het interview al kon doornemen. Tijdens het gesprek werd het volledige ontwikkelingsteam ondervraagd, waaronder ook regisseur Tetsuya Nomura, co-regisseur Naoki Hamaguchi en uiteraard producent Yoshinori Kitase.


Dat we allicht niet zolang moeten wachten op het tweede deel, leek een belangrijk punt voor het team. Zo zei Nomura:

“We weten dat iedereen snel aan de slag wil met het tweede deel. We zouden het dan ook zo snel mogelijk af willen hebben. Omdat we natuurlijk de feedback al hebben op het eerste deel, kunnen we van deel 2 een nog betere ervaring maken. We werken eraan met man en macht, dus hopelijk kijkt iedereen ernaar uit.”

Zoals reeds gezegd, voegde Kitase eraan toe dat het ‘het nieuwe verhaal van Final Fantasy VII nog maar net van start gegaan is’.

Verder blikte het team ook nog even terug naar het eerste deel. Zo was iedereen verbaasd over de populariteit van Jessie. Het team nooit verwacht dat ze zo’n indruk zou maken op de fans. Daarnaast werden tal van andere elementen besproken. Zo kon de massage bij Madam M niet uitgebreider omdat de leeftijdsrating dan zou veranderen. En de volgende delen geven ons allicht meer inzicht in The Whispers.

Onze gok? Deel 2 zou toch zeker tegen eind 2022 in de rekken moeten liggen. En gezien de lengte van de game aanzienlijk korter kan zijn omdat het team snellere releases wil, kan dat ook wel eens veel vroeger zijn.

Een reactie achterlaten