fbpx

Deadpool regisseur neemt Borderlands film over

Schermafbeelding 2023 01 09 om 01.56.01

De lange productie van de Borderlands-film van Eli Roth mag er dan bijna op zitten, toch is er nog een wissel van de wacht. Regisseur Eli Roth (bekend van Hostel) geeft voor de laatste reshoots de teugels door aan Tim Miller, de regisseur van Deadpool.

Geen zorgen echter, want Eli Roth trapt het niet af omdat hij het beu is. De Amerikaanse regisseur stapte enkel over naar een nieuw project. Eind 2022 was er nog een screening van de Borderlands film, waaruit bleek dat een handvol scènes toch opnieuw ingeblikt moest worden. En dat gebeurt nu onder het alziend oog van Deadpool regisseur Tim Miller. Geen slechte keuze als je ’t ons vraagt.


Oorspronkelijk zou de Borderlands film nog in 2022 uitkomen, al is er momenteel geen sprake meer van een releasedatum. Wel heeft de prent behoorlijk wat indrukwekkende namen op de affiche: Cate Blanchett als Lilith, Kevin Hart als Rolan, Ariana Greenblatt als Tiny Tina, Jamie Lee Curtis als Tannis en Jack Black als Claptrap. En dat met een screenplay van Craig Mazin, die ook The Last of Us pende.

Voorlopig kregen we alleen een screenshots te zien van de personages in silhouette. Hopelijk laten de reshoots niet te lang op zich wachten, zodat we tegen april de eerste trailer voorgeschoteld krijgen…

Een reactie achterlaten