fbpx

Dankzij Ghost of Tsushima update kan je honden rekruteren

ghost of tsushima dog

Deze week krijgt PS4-game Ghost of Tsushima een stevige update die heel wat nieuwigheden toevoegt: een New Game Plus, co-op multiplayer én de optie om honden te aaien. Sterker, je kan de viervoeters ook inschakelen als strijdmakkers om zo de resterende Mongolen naar huis te jagen.

Ontwikkelaar Sucker Punch maakte het nieuws bekend via Twitter. De New Game Plus voegt een heleboel nieuwe items toe waaronder een charm die Canine Recuitment heet. Heb je die in je bezit dan kan je honden aaien en ze inzetten als wapen. Check de video in de tweet hieronder.


Op die manier kan je de snuffelende Mongoolse strijdhonden die jou doorgaans de keel willen doorbijten, inschakelen en tegen hun baasjes inzetten. Je harige strijdmakker kan Mongoolse soldaten opsporen en ze vervolgens met een verrassingsaanval aan flarden scheuren. Ook al werkt samoerai Jin liever alleen, wat extra hulp op vier poten zal handig van pas komen.

Op 16 oktober ontvangt Ghost of Tsushima zijn grote update, waarna je ook samen met bevriende samoerai in co-op geesten en mythologische monsters kan fileren.

Een reactie achterlaten