fbpx

Cyberpunk 2077 speelbaar op E3 2018?

Onlangs stuurde het officiële Twitter-account van Cyberpunk 2077 nog eens een bericht de wereld in. En dat na een stilte van meer dan 4 jaar. Voor veel mensen meteen het bewijs dat 2018 wel eens een belangrijk jaar kan worden voor de game. Een nieuw gerucht versterkt dat vermoeden.

Volgens de Poolse website GRYonline.pl zou de game voor het eerst speelbaar getoond worden op E3 2018, meer bepaald tijdens media briefing van Sony. Daarna zou de pers ook aan de slag kunnen met de game achter gesloten deuren. De website heeft het nieuws vernomen van twee aparte bronnen, die allebei nauw samenwerken met CD Projekt Red.


Het gerucht wordt nog verder aangedikt door extra informatie die aantoont dat Sony in bezit zou zijn van een tech demo van de game. De uitgever zou al in december gevraagd hebben naar een demonstratie van Cyberpunk 2077 en de playtests zouden nog steeds aan de gang zijn. Niet ondenkbaar, want Sony staat bekend om zijn hands-on benadering van nieuwe games, om zo te zorgen dat de games de PS4-standaard beantwoorden.

Natuurlijk blijft het een gerucht tot we een officiële aankondiging krijgen van CD Projekt Red zelf, maar gezien The Witcher III ondertussen al bijna 3 jaar in de rekken ligt en de ontwikkeling van Cyberpunk 2077 nog voor de release van dee game gestart was, is de kans groot dat we inderdaad iets te zien krijgen van de scifi-game. Wij zitten in ieder geval op de eerste rij.

Een reactie achterlaten