fbpx

‘Cyberpunk 2077 moet succes Red Dead Redemption 2 evenaren’

De launch van Red Dead Redemption 2 was een gigantisch succes. En dat inspireert andere ontwikkelaars om dat te evenaren. Zo wil CD Projekt RED, de studio achter The Witcher, voor zijn volgende project Cyberpunk 2077 een even succesvolle launch als die van Rockstars westernklassieker.

Tijdens een financiële meeting kreeg studiobaas Adam Kiciński de vraag wat de studio geleerd had uit de release van Red Dead Redemption 2, dat 97 scoorde op Metacritic. Daarbij werd meteen ook gevraagd of Cyberpunk 2077 bij de launch een score van 95 zou kunnen halen. Zijn antwoord:


“Logischerwijs is een kwalitatieve game ontzettend belangrijk. Wij streven ernaar om games te lanceren die zo verfijnd als Red Dead Redemption 2. Zelfs Rockstar release in het algemeen. Die game is uitstekend. Maar wat ons dat leert? Dat we buitengewone games moeten afleveren. En dat zullen we ook doen.”

Verder liet Kiciński weten dat de ontwikkeling goed loopt en de studio op schema zit. Er is genoeg tijd gereserveerd om de game te debuggen en de laatste plooien glad te strijken op het einde van de rit. Op de vraag of de volgende trailer er binnenkort aankomt, gaf hij helaas geen antwoord.

Tot dan kan je in ieder geval de Gamescom demo hierboven op repeat zetten. Want ook die gameplay blijft ongelooflijk vet om te zien.

Een reactie achterlaten