fbpx

Cyberpunk 2077 krijgt stevige day one patch

cyberpunk V back

Nog een week te gaan tot de release van Cyberpunk 2077. Terwijl gamers geduldig wachten tot 10 december, hebben verschillende reviewers een vroege pc-versie al in handen. Op internet duiken verschillende verhalen op over gigantische patches. Naast een patch van 43,50 GB staan er nog andere gepland…

Zo postte YouTuber DreamCastGuy op Twitter dat-ie een patch van 43,5 GB heeft moeten downloaden op Xbox One. DreamCastGuy deed er zelfs een screenshot bij als bewijsmateriaal.


Gezien de game uitgesteld werd om de performance op PS4 en Xbox One te verbeteren, krijgen PS4-eigenaars allicht een gelijkaardige update. Al was Fabian Mario Döhla, een ontwikkelaar van het Cyberpunk 2077 team, snel om te reageren dat deze 43,5 GB niet de day one patch is. Allicht gaat het daarbij om een pre-launch update.

Hij voegt er zelfs aan toe dat er ook nog een update verschijnt op launch dag zelf. Die verschilt van de 43,5 GB patch. Het gaat dus om een stevige Day 0 patch om heel wat bugs uit de game te halen. Daarna volgt op release ook nog de Day 1 patch. Houd er dus rekening mee dat je mogelijk een behoorlijke hoeveel data moet downloaden op 10 december Als je de fysieke versie besteld heb, prop je die disc dus best zo snel mogelijk in je console.

Een reactie achterlaten