fbpx

In Cyberpunk 2077 kan je kiezen tussen 5 soorten schaamhaar

cyberpunk genitalia

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft al vaker laten vallen dat je in Cyberpunk 2077 belachelijk veel opties krijgt om je personage te creëren. We wisten we al dat je je geslachtsdeel kon pimpen, maar gaat het nog verder. Zo zijn er maar liefst vijf verschillende opties voor schaamhaar. Een landingsbaan? Of toch maar een afro?

Afgelopen weken kregen verschillende redacties de game te spelen. En het was Kotaku Australië die naar buiten kwam met een deep dive in de customization opties, waaronder ook die voor de genitaliën. De website rapporteert dat de speler de keuze krijgt uit wel drie soorten tepels en twee penistypes waarbij je zelf de lengte van je lid kan bepalen. Opvallend genoeg is er slechts één soort vagina, maar heb je wel de keuze uit vijf soorten schaamhaar.


Spijtig genoeg krijgen we geen exacte beschrijving van wat ons staat te wachten, maar het is al absurd dat dergelijke opties bestaan. In Cyberpunk 2077 draait alles rond het modificeren van lichamen met technische upgrades, dus we begrijpen waarom de character creator zo uitgebreid is. Dat dit een geweldig persoonlijk avontuur wordt, staat dan ook als een paal boven water.

Toch hopen wij alvast dat de game niet in een negatief daglicht terecht komt. Uitgevers zoals Sony zijn tegenwoordig op hun hoede voor expliciete inhoud, vooral voor de Amerikaanse markt. Met als resultaat dat er meteen een censuursticker wordt overgeplakt. Denk maar aan Devil May Cry 5, dat lichtjes aangepast werd op PlayStation, omdat er een bloot achterwerk in voorkwam. Op Xbox One bleef de game ongewijzigd. Of dat voor Cyberpunk 2077 ook geldt, valt nog te zien.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november.

Een reactie achterlaten