fbpx

Cyberpunk wordt nog ambitieuzer dan The Witcher III

Marcin Iwiński, de CEO van CD Projekt RED, heeft in een interview met website Gamesindystry laten weten dat de volgende game van de studio, Cyberpunk 2077, groter wordt dan The Witcher III: Wild Hunt, op alle vlakken.

Met The Witcher III behaalde de Poolse ontwikkelaar meer dan 250 awards. Dat succes heeft hun visie over de ontwikkeling van toekomstige games sterk bepaald. Iwiński wil dat de studio voor elk toekomstig project dezelfde graad van succes en kwaliteit kan behalen als bij The Witcher. De man wil dan ook dat het team bij CD Projekt RED zich met zoveel mogelijk mensen focust op zo weinig mogelijk projecten:


“We hebben The Witcher ontwikkeld met een team van 80 personen, maar The Witcher III had meteen een team van 250 achter zich. Voor Cyberpunk 2077 zal dat aantal waarschijnlijk nog hoger liggen. Wij willen geen studio zijn die zich met 10 games tegelijk bezighoudt. Het Rockstarmodel werkt voor ons en daar willen we ons aan houden.”

Volgens de grote baas van CD Projekt RED wordt Cyberpunk 2077 om die reden nog groter en ambitieuzer dan The Witcher III. Wij zijn alvast benieuwd.

REACTIES (2)

  1. StraightOuttaBelgium

    Groter en ambitieuzer dan The Witcher III ? Eerst zien, dan geloven.

  2. fgras

    Het Rockstarmodel. Goed om te horen.

Een reactie achterlaten