fbpx

Crysis Remastered verschijnt 23 juli voor Switch

Crysis

Ontwikkelaar Crytek heeft aangekondigd dat de Nintendo Switch versie van Crysis Remastered nog steeds gepland staat voor release op 23 juli. Nochtans liet de studio vorige week weten dat het spel op alle platformen uitgesteld zou worden.

Het spel werd nog voor zijn officiële onthulling verschoven, omdat de reacties op een gelekte trailer niet al te positief waren. Crytek besloot daarom de game nog even op stal te houden om te zien wat er nog meer aan verbeterd kan worden.


Gezien de Nintendo Switch natuurlijk over beperkte hardware beschikt, is het mogelijk dat de extra upgrades op andere platformen problemen veroorzaken de console.

Al is het eveneens mogelijk dat de game de voordelen van een dergelijke upgrade niet zou kunnen weergeven op het kleine scherm van de Switch. Ondanks een eventuele lagere resolutie, zorgt het kleinere scherm er immers voor dat alles behoorlijk scherp blijft. Subtiele verschillen springen daardoor minder in het oog.

In ieder geval kunnen we ons exo suit aantrekken op 23 juli. Althans op de Switch. Een releasedate voor andere platformen blijft uit.

Een reactie achterlaten