fbpx

Concept art en details van Call of Duty 2024 gelekt

Call of duty Black Ops Cold War

Hoewel Call of Duty: Modern Warfare 2 dit jaar nog moet verschijnen, hebben fans van de reeks ook al een reden om uit te kijken naar de komende jaren. Zo is er concept art opgedoken van Call of Duty 2024 die klaarblijkelijk een nieuwe Black Ops wordt gemaakt door Treyarch Studios.

Twitter-account RealiityUK ontdekte de beelden via een datamine van de Call of Duty Warzone mobile game. Opvallend genoeg werd de Twitter-account meteen geschorst, allicht als gevolg van het lek.


In de beelden krijgen we een setting van de Golfoorlog te zien. Een Amerikaanse luchtmachtbasis wordt aangevallen en een F-117 Nighthawk stealth fighter wordt in gereedheid gebracht om de basis te verdedigen. Een tweede afbeelding toont een Iraaks paleis en krijgt als titel ‘pillage’.

Vermoed wordt dat de game een vervolg is op Call of Duty: Black Ops – Cold War. En daarom wordt de titel nu al Call of Duty: Black Ops 6 genoemd. Of dat ook zo blijft bij release, daar hebben we het raden naar.

In ieder geval lekte ook al een paar wapens van de game. Geen idee of dat de effectieve namen zullen zijn, al gokken wij dat een aking74 verwijst naar een Ak-74 en mparis5 naar een mp5.

  • Assault Rifles: coslo723, aking74, clove, ceasyLA, pable3
  • Light Machine Guns: ksuger58
  • Shotgun: moslo500
  • SMG: mparis5, sroger3
  • Sniper: sroger25, utiger, hechuck
  • Pistol: stiger

Schermafbeelding 2022 07 04 om 02.37.28

Schermafbeelding 2022 07 04 om 02.37.45

Een reactie achterlaten