fbpx

CD Projekt Red lanceert Cyberpunk 2077 polshorloge

Cyberpunk watch 1

CD Projekt Red brengt binnenkort een Cyberpunk T-2077 polshorloge op de markt. Het hebbeding is geïnspireerd op de futuristische wereld van Cyberpunk 2077 en ziet er best cool uit. Prijskaartje: 440 euro.

CD Projekt Red werkte voor het ontwerp samen met de Poolse horlogemaker Blonie. Of het echt futuristisch is? Qua cosmetisch design alvast wel. Qua functies helemaal niet. De T-2077 blijkt geen smartwatch, maar een klassiek uurwerk dat enkel de tijd aangeeft. Met 12 of 24 uur tijdsaanduiding.


Het polshorloge is vervaardigd uit graad-2 titanium, wat het robuust en licht maakt. Er worden extra schakels meegeleverd, zodat je de maat kan afstellen. Op de achterkant van het horloge is het logo van de game gegraveerd, alsook op de eerste schakels van de polsband.

Zoals je kan zien op de afbeelding hieronder, wordt het uur digitaal weergegeven in gele cijfers. Een duidelijke knipoog naar het kleurenschema van de game. Hetzelfde geldt voor de bedieningsknop die ook een gele tint meekreeg.

Verder heeft het horloge van 440 euro (verzendkosten niet inbegrepen) geen noemenswaardige extra functies. Opvallend: het eigenaarschap van de horloge wordt vastgelegd in een blockchain. Zo krijgt elke koper een digitaal certificaat waarmee je kan aantonen dat jij de enige eigenaar bent. Best opvallend, aangezien dit geen smartwatch is.

Wie 440 euro op overschot heeft, kan de T-2077 nu pre-orderen op de webshop van CD Projekt Red.

Schermafbeelding 2021 12 02 om 00.26.34

Schermafbeelding 2021 12 02 om 00.27.40

Watch 1

Een reactie achterlaten