fbpx

CD Projekt Red heeft drie Cyberpunk projecten in de pijplijn

Terwijl we ongeduldig zitten te wachten op de release van Cyberpunk 2077, heeft ontwikkelaar CD Projekt Red doodleuk vermeld dat het niet één, maar drie Cyberpunk-projecten in ontwikkeling. Het nieuws komt van de Poolse nieuws outlet Bankier, die onlangs nog gesproken heeft met de grote baas van de studio.

In het artikel staat te lezen dat Cyberpunk 2077 nu al meer pre-orders op zijn naam heeft staan dan The Witcher 3: Wild Hunt op releasedag. Genoeg reden voor Adam Kiciński om de lezers wild te maken met nog beter nieuws: er zijn momenteel drie teams aan het werk aan drie verschillende Cyberpunk-games.


Eentje daarvan is natuurlijk Cyberpunk 2077, de actie-RPG die gepland staat voor 16 april 2020. De tweede game is volgens Kiciński een multiplayer standalone spin-off, in het universum van Cyberpunk 2077. Wat dat exact inhoudt, wil hij niet kwijt, maar gezien de populariteit van Battle Royale tegenwoordig, gokken wij dat met met zo’n 80 man één district van Night City onveilig mogen maken.

De derde game is de volgende grote titel van de studio. Of dat een sequel is van Cyberpunk 2077 is niet meteen duidelijk, aangezien ook Gwent als een groot project wordt beschouwd binnen de studio. Een soort van digitale card game spin-off van Cyberpunk 2077 lijkt ons niet zo reëel, dus zetten wij ons geld alvast op de sequel van de game. Dat de toekomst er goed uitziet? Wees daar maar zeker van!

Een reactie achterlaten