fbpx

CD Projekt RED: 'Geen plannen voor The Witcher 4'

De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED heeft naast de uitbreiding van The Witcher III: Blood & Wine geen Witcher-titels meer in ontwikkeling. Mede-oprichter van de studio Marcin Iwinski geeft zelfs toe dat er helemaal geen plannen zijn voor een nieuwe Witcher-game.

De onthulling kwam aan het licht in een interview met eurogamer.net. Op de vraag of CD Projekt RED de monsterdoder Geralt of Rivia voorgoed achter zich laat, had Iwinski geen duidelijk antwoord:


“Momenteel hebben we absoluut geen plannen voor een volgende game, dus ik zou het echt niet weten. Zeg nooit nooit, natuurlijk, maar op dit moment is Blood & Wine het enige wat we nog hebben aan Witcher-content. Dat is onze afsluiter en dan rest natuurlijk de vraag of er ooit nog een Witcher-game komt.”

Onlangs heeft CD Projekt RED een zesjarenplan onthuld, waarbij Cyberpunk 2077 kort na 2017 verschijnt en een mysterieuze nieuwe rpg ergens tussen 2017 en 2021. Details over de nieuwe game wilde Iwinski niet kwijt, al verzekerde hij dat het geen Witcher 4 is.

REACTIES (1)

  1. StraightOuttaBelgium

    Was te denken. Is al vaak gezegd geweest.

    Blijft wel dood zonde. Was/is zo’n fantastische gamereeks.

Een reactie achterlaten