fbpx

Capcom zoekt testers voor de nieuwe Resident Evil

Dat Resident Evil 7 en de Resident Evil 2 Remake de reeks terug op de kaart gezet hebben, staat buiten kijf. Het ziet ernaar uit dat Capcom dat momentum niet onbenut wil laten, want de uitgever heeft uitnodigingen verstuurd om de nieuwste Resident Evil te testen.

Voorlopig kunnen enkel spelers die lid zijn van het Resident Evil Ambassador Program deelnemen aan de vroege test. Verschillende leden, zowel in Japan als in Amerika, kregen een uitnodiging om een nieuwe game te testen. Uiteraard wordt Resident Evil niet bij naam genoemd, maar als spelers willen deelnemen, moeten ze ervaring hebben met de reeks. En dat geeft de nieuwste Resident Evil game zo goed als weg.


De speeltest in Japan vindt plaats op 8 en 9 september. Die in Amerika worden eind september georganiseerd. Volgens Capcom zou het gaan om een game die nog in een vroeg stadium zit, al wordt alle feedback geapprecieerd.

REACTIES (2)

  1. Damadtree

    “De reeks terug op de kaart gezet”, I resent that remark :p Ik vond namelijk 5 de beste. Ik mis die heerlijke co op en actie gerichte gameplay. Ik dacht dat ik de remake van 2 dan wel goed ging vinden zonder de technische mankementen van de originele (zoals de erbarmelijke controls en camera) maar toch vond ik die nog steeds te donker en te traag van tempo om echt van te genieten.

  2. masen86

    Ik vond de remake heerlijk, te donker? het kan niet donker genoeg zijn 🙂
    hopelijk is die nieuwe er snel, ik vind RE één van de beste survival horror games die er zijn

Een reactie achterlaten