fbpx

Capcom registreert domeinnaam voor Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 Capcom

Binnenkort mogen we opnieuw demonen afmaken in stijl, want Capcom heeft een domeinnaam geregistreerd voor Devil May Cry 5. En aangezien enkele maanden geleden al een hoop info over de game lekte, is een onthulling op E3 zeer waarschijnlijk.

De registratie van de domeinnaam devilmaycry5.com staat op naam van de GMO Internet Group. Op het eerste gezicht vreemd, want het bedrijf lijkt niets te maken te hebben met Capcom. Toch bleek de firma al meerdere domeinnamen voor de Japanse uitgever geregistreerd te hebben. Zo ontdekte een enthousiast forumlid van ResetEra ook domeinnamen van Monster Hunter World, Resident Evil 7 en Resident Evil 2 Remake – dat onlangs een update kreeg – op naam van het bedrijf.


Het is trouwens niet de eerste aanwijzing die hint naar het bestaan van de game. Zo liet regisseur Hideaki Itsuno al vallen dat zijn nieuwe project binnenkort onthuld wordt. Bovendien zwierde Capcom onlangs een HD-Collection van de Devil May Cry games in de digitale stores. Allemaal aanwijzingen van imminente onthulling.

Wij gokken dat we de game te zien krijgen tijdens de E3 Briefing van Microsoft. Sony heeft immers al laten weten dat het zich beperkt tot zijn fantastic four.

Een reactie achterlaten