fbpx

Call of Duty: Warzone Pacific gaat vandaag live

Tijd om te gaan knallen in de Stille Oceaan, want het vandaag gaat het nieuwste seizoen van Call of Duty: Warzone van start. Dat flikkert de oude map Verdansk buiten en vervangt ze door de gloednieuwe exotische setting van Caldera. Compleet met integratie van Call of Duty: Vanguard elementen.

Wie Vanguard in huis heeft, krijgt trouwens 24 uur exclusieve toegang. Spelers die enkel de free-to-play versie van Warzone hebben gedownload, kunnen er pas morgen mee aan de slag.


De launch trailer hierboven zet alvast de Vanguard Royale modus in de kijker. Die introduceert gevechtsvliegtuigen, anti-aircraft guns en het coole Squad Transport voertuig. Enige nadeel is dat de modus wapens beperkt tot die van Vanguard. Hetzelfde geldt voor de Operators.

Ontwikkelaar Raven Software heeft veel plannen voor het eerste seizoen van Warzone Pacific. Je vindt ze uitgestippeld via deze handige roadmap. Meer details hebben? Dan kan je ook een kijkje nemen op de website van Call of Duty zelf, die alle elementen uitgebreid uiteenzet.

Wie het liever bij de multiplayer van Call of Duty: Vanguard houdt kan vandaag aan de slag met de nieuw Battle Pass.

Gaan jullie knallen op Caldera?

Caldera COD

Een reactie achterlaten