fbpx

Call of Duty: Warzone ondersteunt nu 120 FPS op Xbox Series X

warzone 120 fps

Call of Duty: Warzone heeft een stevige update gekregen om de performance op te krikken. De battle royale shooter ondersteunt nu tot wel 120 frames per seconde op Xbox Series X. Al is dat helaas niet het geval op PS5.

Het team van Digital Foundry ontdekte dat de performance op consoles helemaal niet dezelfde is, hoewel de Xbox Series X en de PlayStation 5 allebei next-gen consoles zijn. De Xbox Series X runt de battle royale game nu aan 100 tot 120 fps en dat wordt ook zo geadverteerd op de productpagina in de PlayStation Store.


Opvallend genoeg werd van de upgrade helemaal niets vermeld in de patch notes. Bovendien blijft de performance op PS5 versleuteld aan 60 frames per seconde. Zeer vreemd, gezien Activision en Sony altijd exclusieve acties opzetten voor Call of Duty, terwijl de PlayStation-ervaring deze keer toch het onderspit delft.

Waarom de update nog niet uitgerold is op PlayStation 5 en of die nog uitgerold wordt? Op dit moment is het niet duidelijk. Misschien was de ervaring niet zo stabiel op PS5? Hopelijk brengt Activision snel verduidelijking…

Een reactie achterlaten