fbpx

Call of Duty: Vanguard draait aan 120 FPS op PS5

Vanguard 1

Het lijkt erop dat de actie in Call of Duty: Vanguard er wel erg vloeiend zal uitzien. Enkele speurneuzen gingen snuffelen in de gepreloade alpha versie van de shooter en ontdekten dat de game 120 frames per seconde op PS5 ondersteunt.

Dit weekend gaat de alphatest van start op PS4 en PS5. Gezien spelers de alphaversie al beschikbaar si voor preload, werd de speltest al talloze keren gedownload. En vanzelfsprekend gingen enkele speurneuzen een kijkje nemen in de instellingen van de game.


Daaruit blijkt dat de shooter 120Hz op PS5 ondersteunt. Of de uiteindelijke versie van de game ook werkelijk 120 fps zal halen bij de release, valt nog te zien. Maar het blijft een mooi vooruitzicht.

Een andere feature die het instellingenmenu aan het licht bracht, is de terugkeer van de Tactical Sprint. Daarmee kan je vanuit een stilstaande positie meteen een sprintje trekken. Verder kan je wapens, via weapon mounting, laten steunen op een muurtje voor meer precisie bij het vuren.

Opvallend: de Field of View slider ontbreekt bij de PS5-versie. Op pc laat die slider toe om het gezichtsveld aan te passen door het beeld in en uit te zoomen. Of die optie nog toegevoegd wordt in de uiteindelijke release, zullen we pas definitief weten op 5 november.

Een reactie achterlaten