fbpx

Call of Duty: Modern Warfare II officieel aangekondigd

modern warfare 2 logo

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft bekendgemaakt dat het volgende deel in de Call of Duty franchise officieel Call of Duty: Modern Warfare II wordt. Ook het logo werd door de studio onthuld. Maak je dus maar op om opnieuw ten strijde te trekken met de badass Captain Price.

Infinity Ward postte het logo van de game op Twitter, samen met de hashtag #ModernWarfare2. Verdere details werden nog niet onthuld, al liet de ontwikkelaar tijdens een VIP-event wel al de eerste gameplay zien. De onthullingstrailer mag je dan ook binnenkort verwachten.


Dat de game er zat aan te komen, was natuurlijk geen verrassing. Activision had immers al bevestigd dat de volgende game een sequel zou zijn op Modern Warfare van 2019. Ook was de uitgever afgelopen week al aan het teasen geslagen op sociale media, door een afbeelding van Ghost te delen. Hopelijk krijgt de soldaat deze keer een eervoller einde.

Volgens eerdere geruchten zou Modern Warfare 2 een brute strijd volgen tussen de bekende helden van Modern Warfare en Columbiaanse drugskartels. In hoeverre die info klopt, komen we snel te weten.

Een reactie achterlaten