fbpx

Call of Duty: Modern Warfare dropt heleboel nieuwe content

Tijd om alweer te updaten, jongens en meisjes, want Infinity Ward heeft nieuwe content gedropt voor Call of Duty: Modern Warfare. Ditmaal krijg je de twee klassieke maps Vacant en Shipment, de multiplayermodus Cranked en een nieuwe Operator. Al moet je voor die laatste wel betalen.

De twee nieuwe maps zijn een welkome uitbreiding. Vacant is de legendarische map uit de originele Modern Warfare waarin je in een verlaten fabriekspand in Pripyat vecht. Shipment is dan weer een superkleine map waar je elkaar tussen de containers moet afknallen. Bereid je voor op hectische battles.


De multiplayermodus Cranked werd de geïntroduceerd in Call of Duty: Ghosts en is geïnspireerd op de film Crank met Jason Statham. Spelers worden extra krachtig na een kill, maar moeten binnen de 30 seconde een nieuwe kill maken, of anders spatten ze uit elkaar.

De nieuwe Operator heet Nikto en is een FBS undercoveragent. Hij is onderdeel van een pack die je niet kan unlocken door te spelen, maar wel voor 2400 CP kan aankopen. De bundel geeft je ook nog nieuwe blauwprints voor wapens, een horloge en meer cosmetische items.

Ook de veelbesproken Tamagunchi zou vanaf deze update beschikbaar worden. Maar hoe je precies de smartwatch met de bloeddorstige Tamagotchi kan unlocken, is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten